19 Φεβ 2010

Νύχτα γυναικών

Δύο φίλες είχαν "νύχτα  γυναικών" και βγήκαν έξω για διασκέδαση. Και οι δύο ήταν πολύ πιστές και αγαπούσαν τους συζύγους τους, αλλά φάνηκαν υπέρ ενθουσιασµένες µε τα Bacardi και τα σφηνάκια. Απίστευτα πιωµένες και περπατώντας για το σπίτι, ένοιωσαν την ανάγκη να κατουρήσουν, κι έτσι σταµάτησαν χωρίς να το καταλάβουν λόγω σκοταδιού, σ' ένα νεκροταφείο. Η µία τους που δεν είχε  τίποτα μαζί της να σκουπιστεί µετά την ανάγκη της, σκέφτηκε να βγάλει  το εσώρουχό της και να το χρησιµοποιήσει. Η φίλης της όµως φορούσε ένα πιο ακριβό εσώρουχο και δεν θέλησε να το  καταστρέψει. Βρέθηκε όμως αρκετά τυχερή, γιατί κάθισε δίπλα σε έναν  τάφο που είχε ένα  στεφάνι, πάνω του με µια  κορδέλα, κι έτσι  αποφάσισε να  σκουπιστεί  µε αυτήν. Αφού έκαναν τα κορίτσια  την ανάγκη τους,  προχώρησαν να πάνε στο  σπίτι. Την επόµενη ηµέρα ένας  από τους συζύγους των γυναικών  ανησύχησε για το ότι  η γλυκιά και αθώα  σύζυγός του ήταν ακόµα στο κρεβάτι άρρωστη από το  μεθύσι κι έτσι τηλεφώνησε  στον άλλο σύζυγο λέγοντας:
-Αυτές οι νύχτες των  γυναικών πρέπει να  σταµατήσουν! Αρχίζω να  υποψιάζοµαι το χειρότερο... Η  σύζυγός µου ήρθε σπίτι  τύφλα, και το χειρότερο; χωρίς εσώρουχο!!'
-Αυτό δεν είναι τίποτα, είπε  ο άλλος σύζυγος. Η δικιά µου  επέστρεψε µε  µια  κορδέλα κολληµένη στον  πισινό της όπου έγραφε:
"Από  όλους τους  συναδέλφους στο σταθµό  της πυροσβεστικής Καλαµαριάς.
Δεν θα σε ξεχάσουµε  ποτέ!!!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...