7 Φεβ 2011

Ανισότητες

Ένας βοσκός αποφάσισε να κατέβει στην Αθήνα να δει πως είναι επιτέλους η µεγαλούπολη. Πάει σε ένα ξενοδοχείο και νοικιάζει ένα δωµάτιο.
Το βράδυ που κοιµόταν, ξαφνικά εµφανίζονται δυο γκόµενες από το σκοτάδι και αρχίζουν να τον χαϊδολογούν. Χωρίς να έχει άλλη επιλογή ο βοσκός, τι να κάνει, κάνει έρωτα μαζί τους.
Την άλλη µέρα πάει στη ρεσεψιόν να πληρώσει για το δωµάτιο.
- Τι χρωστάω;
- Χρωστάς; του λέει ο υπάλληλος. Μα τι είπες τώρα! Πάρε και 40 Ευρώ.
Ξαφνιασµένος ο βοσκός πηγαίνει στο χωριό. Στο καφενείο λέει µε υπερηφάνεια τι του είχε συµβεί, όµως κανείς δεν τον πίστευε.
-Αφού δε µε πιστεύετε, στείλτε το δήµαρχο στην Αθήνα στο ίδιο ξενοδοχείο, να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια τα λεγόµενα µου.
Πράγµατι, μια και δυό, πάει ο Δήµαρχος στο ίδιο µέρος. Το βράδυ που κοιµόταν, πετάγονται µέσα απο το σκοτάδι δύο γκοµενάρες κι αρχίζουν τα περίεργα. Τι να κάνει ο άµοιρος (αν και παντρεµένος), υποκείπτει στις ορέξεις τους. Έγινε το έλα να δεις.
Πάει να πληρώσει την άλλη µέρα:
-Τι χρωστάω;
-Ε όχι και χρωστάς... Πάρε 40 Ευρώ...!
Ενθουσιασµένος ο δήµαρχος πάει και λέει τα νέα στο καφενείο του χωριού. Και αυτόν όμως, κανείς δεν τον πίστευε. Αγανακτισµένος ο δήµαρχος λέει:
- Αφού δε πιστεύετε κι εμένα που είμαι δήμαρχος, στείλτε τον παπά-Σπύρο!
Με τα χίλια ζόρια τον ψήνουν τον παπά και πάει κι αυτός στο ίδιο ξενοδοχείο(σίγουρος για το αντίθετο απο τα λεγόµενα). Το βράδυ που κοιµόταν, πετάγονται δύο γυναικάρες οι οποίες αρχίσαν τα σχετικά.
Τι να κάνει κι καϊμένος ο παπάς υποκύπτει ενώπιον του Κυρίου.
Την άλλη µέρα, με το χαμόγελο στα χείλι από την ικανοποίηση, πάει να πληρώσει.
-Τι χρωστάω τέκνον µου;
-Μα τι λες πάτερ που θα πρηρώσεις...! Πάρε και 500 Ευρώ!
-Μα γιατί τέκνον µου εµένα µου έδωσες 500 Ευρώ και στους άλλους δύο που ήρθαν, από 40;
-Τι να κάνουµε πάτερ, πρώτη φορά γυρνάµε τσόντα µε παπά...!!!
.

Τα πουλιά της ερήμου

Ήταν ένας Πόντιος πιλότος ο οποίος πετούσε πάνω από την έρημο. Κάποια στιγμή παθαίνει βλάβη το αεροπλάνο και αυτός πατάει το κουμπι εκτόξευσης για να σωθεί. Σώζεται αλλά είναι μόνος στη μέση της ερήμου. Εκεί βρίσκει έναν ιθαγενή και του ζητά να τον βγάλει από την έρημο. Αυτός δέχεται και αρχίζουν να προχωρούν. Καθώς προχωρούσαν περνάει από πάνω τους ένα σμήνος πουλιά. Βάζει ο ιθαγενής τότε το κεφάλι του στην άμμο. Μόλις έφυγαν τα πουλιά βγάζει το κεφάλι του και λέει στον Πόντιο:
- Καλά είσαι πολύ τυχερός.
- Γιατί; τον ρωτάει ο Πόντιος.
- Γιατί αυτά τα πουλιά είναι πολύ επιθετικά. Αν δε βάλεις το κεφάλι σου στην άμμο όταν περνάνε, σου βγάζουν τα μάτια.
- Αλήθεια ρε; Ευτυχώς που μου το είπες, ρε φίλε, λέει ο Πόντιος.
Προχωρούν και κάποια στιγμή ξαναεμφανίζονται τα πουλιά. Ο Πόντιος βάζει το κεφάλι του μες στην άμμο. Τότε ο ιθαγενής αρχίζει να τον γ****ει.
Οπότε λέει ο Πόντιος:
- Γ****τε κωλόπουλα, όμως εμένα τα μάτια δε θα μου τα βγάλετε.
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...