10 Δεκ 2010

Στο κολυμβητήριο

Μια φορά ένας τύπος καθόταν σ' ένα μπαρ. Εκεί που καθόταν κι έπινε το ποτό του, μπαίνει μια τύπισσα με φοβερό κορμί. Τρελάθηκε...!
Πάει δίπλα της να της ανοίξει συζήτηση. Γυρνάει αυτή το κεφάλι και ο τύπος παθαίνει πλάκα. Η τύπισσα είχε απίστευτο κορμί αλλά φάτσα για τα μπάζα!
- Πού το 'φτιαξες τέτοιο κορμί κούκλα μου; την ρωτάει.
- Στο κολυμβητήριο, απαντά με καμάρι.
- Και το κεφαλάκι; Δεν το βουτάμε καθόλου μέσα...;
.

Το σπέρμα στο βαζάκι

Πάει ένας εβδομηντάχρονος στο γιατρό για εξέταση του σπέρματός του και της σεξουαλικής ικανότητάς του! Ο γιατρός του δίνει ένα βαζάκι και του λέει να βάλει μέσα ένα δείγμα από το σπέρμα του και την επόμενη μέρα να του το επιστρέψει για να το εξετάσει.
Φεύγει λοιπόν ο γεράκος και την άλλη μέρα πηγαίνει στο γιατρό με το βαζάκι άδειο και απείραχτο!
- Τι έγινε του λέει ο γιατρός;;;
- Γιατρέ μου άστα! Δοκίμασα με το δεξί μου χέρι αλλά τίποτε!!! Δοκίμασα με το αριστερό, αλλά και πάλι τίποτε!!! Δοκίμασα και με τα δύο, τα ίδια! Μετά ήρθε η γυναίκα μου δοκίμασε και αυτή με το αριστερό τίποτε! Δοκίμασε με το δεξί αλλά τίποτε!!! Με τα δύο και πάλι τίποτε! Δοκιμάζει με το στόμα τζίφος! Αναγκάστηκα λοιπόν να φωνάξω την γειτόνισσα!
- Τι λέτε κύριέ μου, φωνάξατε και την γειτόνισσα;;; Λέει ο γιατρός!!!
-Έ, γιατρέ μου, τι να έκανα! Δοκίμασε και η γειτόνισσα με το αριστερό τίποτε! Με το δεξί τίποτε!! Με τα δύο πάλι τίποτε! Με το στόμα, τίποτε!
- Μη μου πείτε, δοκίμασε η γειτόνισσα με το στόμα...; με τα μάτια ορθάνοιχτα ο γιατρός.
- Βεβαίως γιατρέ, αλλά αυτό το άτιμο το καπάκι δεν άνοιγε με τίποτε...!!!
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...