4 Ιουλ 2011

Η θεραπεία

Μια γυναίκα έρχεται στο σπίτι και λέει στο σύζυγό της:
-Θυμάσαι εκείνους τους πονοκεφάλους που είχα όλα αυτά τα χρόνια; Λοιπόν, πάνε!!!
-Δεν υπάρχουν πλέον πονοκέφαλοι; Τι συνέβη;  ρωτά ο σύζυγος.
-Η κουμπάρα μας, η Βάσω, με παρέπεμψε σε έναν υπνωτιστή. Μου είπε να σταθώ μπροστά σε έναν καθρέφτη, να κοιτάζω τον εαυτό μου και να επαναλαμβάνω:"Δεν έχω πονοκέφαλο... Δεν έχω πονοκέφαλο... Δεν έχω πονοκέφαλο" και πράγματι δούλεψε! Οι πονοκέφαλοι έχουν φύγει..
-Μα, αυτό είναι υπέροχο!!!! απαντά ο σύζυγος.
-Ξέρεις, δεν ήσουν πολύ θερμός στο υπνοδωμάτιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί δεν πας να συναντήσεις τον υπνωτιστή και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε τίποτα και γι΄ αυτό; του λέει η γυναίκα.
Ο σύζυγος συμφωνεί να το δοκιμάσει. Μετά την επίσκεψη του, ο σύζυγος έρχεται σπίτι, σχίζει τα ρούχα του, παίρνει τη γυναίκα του και τη φέρνει στο υπνοδωμάτιο. Την βάζει στο κρεβάτι και λέει:
-Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως.
Πηγαίνει στο μπάνιο και επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα και με ένα άλμα στο κρεβάτι, κάνει παθιασμένο έρωτα με τη γυναίκα του, όπως ποτέ πριν.
Η σύζυγός του λέει:
-Αγόρι μου, ήταν υπέροχο!!!
Ο σύζυγος:
-Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!!!
Πηγαίνει ξανά πίσω στο μπάνιο. Έρχεται πίσω και το δεύτερο ήταν ακόμα καλύτερο από το πρώτο. Η γυναίκα κάθεται και το κεφάλι της γυρίζει. Ο σύζυγός της λέει και πάλι:
-Μην μετακινηθείς, έρχομαι αμέσως!
Με το που το λέει αυτό, πηγαίνει πίσω στο μπάνιο. Αυτή τη φορά, η σύζυγός του τον ακολουθεί αθόρυβα και εκεί, στο μπάνιο, τον βλέπει να στέκεται στον καθρέφτη και να λέει:
-Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου, αυτή δεν είναι η γυναίκα μου...
 (Η Κηδεία του θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο)
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...