17 Φεβ 2010

Επικοινωνία

Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα αποφάσισε να πάει στην Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβριο, να ξεφύγει λίγο από το χιόνι και την παγωνιά. Κανόνισαν λοιπόν να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο, όπου πέρασαν, χρόνια πριν, και τον μήνα του μέλιτος.
Επειδή όμως και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Φτάνοντας λοιπόν, ο σύζυγος στο ξενοδοχείο μια μέρα πριν, διαπιστώνει με χαρά ότι τα δωμάτια διαθέτουν laptop και αποφασίζει να στείλει ένα e-mail στην γυναικα του. Κατά λάθος όμως ξεχνά ένα γράμμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση και το στέλνει, χωρίς να ξέρει τις συνέπειες του αθώου του λάθους.
Στο Χιούστον, μια χήρα, είχε μόλις γυρίσει από την κηδεία του άντρα της και πήγε στον Η/Υ να τσεκάρει τα συλλυπητήρια e-mails (έτσι γίνεται στην Αμερική) από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, πέφτει ξερή, λιπόθυμη στο πάτωμα. Εκεί την βρίσκει λίγο μετά ο γιος της, και κοιτώντας την οθόνη του ανοιχτού υπολογιστή, διαβάζει το πρώτο e-mail και παθαίνει και αυτός την πλάκα του.

ΠΡΟΣ: Την αγαπημένη μου γυναίκα.
ΘΕΜΑ: Έφτασα!
«Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα... Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δω. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με εμένα.
Υστερόγραφο: Πολύ ζέστη εδώ κάτω!!!»

Τα ποντίκια

- Γιατρέ μου, έχω σοβαρό πρόβλημα. Πέφτω το βράδυ να κοιμηθώ και βλέπω κάτι απίστευτα όνειρα, με ποντίκια να παίζουν μπάλα. Συνέχεια. Οση ώρα κοιμάμαι, αυτά παίζουν μπάλα. Αν κοιμηθώ μισή ώρα παραπάνω, παίζουν παράταση και μετά βαράνε και πέναλτι. Πολλά πέναλτι. Με τις ώρες! Τα ποντίκια παίζουν μπάλα!"
- Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Μήπως πρέπει να κάνετε απολύμανση στο σπίτι και σας έχει γίνει έμμονη ιδέα; Κάντε μια απολύμανση κι ελάτε την άλλη εβδομάδα να σας ξαναδώ...

Μία εβδομάδα αργότερα...
- Γιατρέ μου, έκανα και απολύμανση, αλλά τα ποντίκια παραμένουν. Κάθε βράδυ, μόλις κλείσω τα μάτια μου, βλέπω τα ίδια: Πάσες, σέντρες, σουτ...
- Μήπως τρώτε βαριά το βράδυ; Να κόψετε το βραδινό και να τα ξαναπούμε την άλλη εβδομάδα...

Την επόμενη εβδομάδα...
- Γιατρέ μου, έχασα πέντε κιλά, αλλά τα ποντίκια δεν λένε να φύγουν. Κάθε βράδυ στα όνειρά μου τα βλέπω. Τι να κάνω;
- Λοιπόν, θα σας δώσω μια συνταγή με ηρεμιστικά. Θα παίρνετε ένα κάθε βράδυ, από απόψε και για μία εβδομάδα. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν.
- Γιατρέ, μήπως θα μπορούσα να αρχίσω τη θεραπεία από αύριο;
- Απόψε σας είπα...
- Μα έχει τελικό απόψε...

Γάμος

  Ο σύζυγος (γιατρός) και η σύζυγος μαλώνουν την ώρα του πρωινού.. Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος και λέει:
-Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι! και φεύγει από το σπίτι.
Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί πως δεν φέρθηκε σωστά και αποφασίζει να τα ξαναβρούν, και της τηλεφωνεί. Αυτή απαντά στο τηλέφωνο μετά από πολύ ώρα, και ο  εκνευρισμένος σύζυγος την ρωτά:
-Μα γιατί άργησες τόσο να απαντήσεις;
-Ημουν στο κρεβάτι , λέει αυτή .
-Τέτοια ώρα στο κρεβάτι; Και τί έκανες;  την ρωτάει ο σύζυγος.
-Επαιρνα μία δεύτερη γνώμη .

Ο μισθός

Απόφοιτος του Χάρβαρντ στα οικονομικά πηγαίνει σε συνέντευξη σε μία τράπεζα, προκειμένου να τον προσλάβουν. Κάποια στιγμή τον ρωτάει ο διευθυντής:
-Και για να κλείσουμε, σε τι επίπεδο θα ήθελες να κυμαίνεται μισθός σου;
-Κοιτάξτε, γύρω στις  6.000 ευρώ το μήνα, καθαρά, λαμβάνοντας υπόψη και τα προνόμια που θα έχω.
-Ωραία, τι θα έλεγες για 10 εβδομάδες άδεια και 18 μισθούς το χρόνο, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και μία BMW Z3 cabrio;
-Ουάου, θα αστειεύεστε!
-Ναι, αλλά εσύ άρχισες πρώτος... ...

Ο Αλεξόπουλος

Ένας νεκροθάφτης δούλευε αργά ένα βράδυ και εξέταζε τα πτώματα.. Εξέταζε το πτώμα του κυρίου Αλεξόπουλου όταν έκανε μια ανακάλυψη. Ο κ.Αλεξόπουλος είχε το μεγαλύτερο πέος που είχε δει στην ζωή του. Μιας και το σώμα του κ. Αλεξόπουλου επρόκειτο να αποτεφρωθεί, ο νεκροθάφτης του ζήτησε συγνώμη και αφαίρεσε το πέος του καθώς θεώρησε πως θα ήταν κρίμα να αποτεφρωθεί μαζί με το υπόλοιπο σώμα. Το έβαλε σε ένα χαρτοφύλακα και το πήγε στο σπίτι του. Το πρώτο πρόσωπο στο οποίο το έδειξε ήταν η γυναίκα του.
-Έχω κάτι να σου δείξω, το οποίο δεν θα το πιστεύεις, είπε και άνοιξε τον χαρτοφύλακα.
-Ω Θεέ μου!, φώναξε η γυναίκα του. Πέθανε ο Αλεξόπουλος!!!

Ο λογαριασμός

Ένας ηλικιωμένος πλησιάζει την ταμία μιας τράπεζας και της λέει:
- Θέλω να ανοίξω ένα γαμημένο λογαριασμό.
- Συγνώμη, κύριε, τι είπατε;
- Ένα γαμημένο λογαριασμό θέλω να ανοίξω.
- Συγνώμη, αλλά δεν είμαι υποχρεωμένη να ακούω τέτοια γλώσσα, κύριε, λέει η ταμίας.
- Τελείωνε, μωρή καριόλα, θέλω να ανοίξω ένα γαμημένο λογαριασμό. Τι πρέπει να κάνω επιτέλους για να ανοίξω έναν κωλολογαριασμό στην κωλοτράπεζά σας;

Βάζει τα κλάματα η ταμίας, απομακρύνεται από το γκισέ και πηγαίνει στο διευθυντή της. Του εξηγεί με λυγμούς την κατάσταση κι εκείνος εκνευρισμένος πλησιάζει τον ηλικιωμένο κύριο, που περιμένει βρίζοντας στο ταμείο..

- Ποιο είναι το πρόβλημα, κύριε; Τι συνέβη με την υπάλληλό μας; Τι της είπατε;
- Της είπα ότι κέρδισα 500.000.000 ευρώ στο γαμημένο το Λόττο και θέλω -ο διάολος να με πάρει!- να ανοίξω ένα γαμημένο λογαριασμό στη γαμημένη την τράπεζά σας, γαμώ τον μπελά μου, γαμώ!
Και ο διευθυντής:
- Και αυτή η πουτάνα σας τυραννάει ε; Χίλια συγνώμη.

Αγαπητό PC-Solutions

Αγαπητό PC-Solutions

Πέρσι, έκανα αναβάθμιση από το Αρραβωνιαστικός 5.0 στο Σύζυγος 1.0 και παρατήρησα πως το καινούριο πρόγραμμα άρχισε να κάνει αναπάντεχες αλλαγές στα λογιστικά φύλλα, περιορισμένη πρόσβαση στις εφαρμογές λουλουδιών και χρυσαφικών που παλιότερα, στην έκδοση Αρραβωνιαστικός 5.0, δούλευαν απρόσκοπτα.
Επίσης, το Σύζυγος 1.0 απεγκατέστησε πολλά άλλα πολύτιμα προγράμματα όπως το Ρομαντικός Περίπατος 9.9 και εγκατέστησε ανεπιθύμητα Popups, όπως τα Champions League 5.0 και Κυριακή στα Γήπεδα 8.0 . Το Διάλογος 1.3 δεν τρέχει πια ενώ το Καθαριότητα 2.6 προκαλεί κολλήματα και
κατάρρευση του συστήματος. Προσπάθησα να τρέξω το Μουρμούρα 5.3 GOLD edition... αλλά εις μάτην.-

Μια απελπισμένη γυναίκα
=============================
Απάντηση περιοδικού

Αγαπητή "Απελπισμένη γυναίκα"
Έχε υπ' όψιν πως το Αρραβωνιαστικός 5.0 είναι ψυχαγωγικό πακέτο ενώ το Σύζυγος 1.0 είναι λειτουργικό σύστημα, με απαιτήσεις από τον χρήστη. Προσπάθησε να δώσεις την εντολή C:\Nomiza_pws_me_agapouses.exe
και εγκατέστησε το Δάκρυα 6.2 σε original έκδοση. Λογικά, το Σύζυγος 1.Ο θα εκκινήσει αυτόματα τις εφαρμογές Ενοχή 3.0 και Λουλούδια 7.0 σε random λειτουργία.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Υπερβολική χρήση του παραπάνω προγράμματος μπορεί να προκαλέσει την κλήση των screen saver Κατσούφικη Μουγκαμάρα 2.5 και Μπύρα 6.1 (Το Μπύρα 6.1 ίσως προκαλέσει την αναπαραγωγή WAV αρχείων τύπου "Δυνατό ροχαλητό", που καταργούνται μόνο με επανεκκίνηση).
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει εγκατάσταση του Πεθερά 1.0 και μην σκεφτείτε καν να τρέξετε τα βοηθητικά αρχεία Εραστής 2005 BETA και Γκόμενος 3.8 unregisterd (δεν είναι συμβατά με το Σύζυγος 1.0 και μπορεί να προκαλέσουν κατάρρευση του συστήματος και πλήρης καταστροφή του
λειτουργικού).
Συνοψίζοντας, το Σύζυγος 1.0 είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, αν και με περιορισμένη μνήμη, που χρειάζεται κάποιο διάστημα για να εμπεδώσει μερικές καινούριες εφαρμογές. Σκεφτείτε σοβαρά την απόκτηση συνοδευτικών προγραμμάτων που θα βελτιώσουν την απόδοση του σημαντικά. Συστήνουμε το Ζεστό Φαΐ 3.0 με auto update, Καυτά Εσώρουχα 5.3 και το Δημιουργια Τρομερής Κορμάρας 10.1 με την επιλογή "εκτέλεση κατά την εκκίνηση".

Με εκτίμηση.

Ο admin

Οι κεκέδες

Δυο κεκέδες τσακώνονταν ποιος από τους δυο μιλάει πιο γρήγορα. Αποφάσισαν λοιπόν να τρέξουν μέχρι το απέναντι περίπτερο για τσιγάρα και όποιος επέστρεφε πιο γρήγορα θα ήταν ο νικητής. Παίρνουν ώρα,
φεύγει ο πρώτος, φτάνει στο περίπτερο.
-Ένα κα-κα-κα-κακα-κα-κακα-κα
-Καμελ !! του λέει ο περιπτεράς
-Ν-ν-ν-ν-ν-ναι, κα- κακα -καμελ
Παίρνει τα τσιγάρα, πληρώνει γρήγορα, γυρίζει τρέχοντας. 2 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα.
Φεύγει ο δεύτερος πατητός, φτάνει στο περίπτερο.
-Ένα μα-μα-μα-μαμα-μα-μαμα-μα
-Μαλμπορο !! του λέει ο περιπτεράς
-Ν-ν-ν-ν-ν-ναι,μα-μαμα-μαρλμπορο
-Μαλακό ή σκληρό;
-Μα-μα-μα-μαμα-μα-μα-μαμα-μα-μας γάμησες τώρα !!

O Εβραίος πατέρας είναι ετοιμοθάνατος! (full version)

Α ' ΜΕΡΟΣ
Ο πατέρας Εβραίος είναι ετοιμοθάνατος. Γύρω από το κρεβάτι του πόνου είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια του.Το κλίμα είναι βαρύ και πένθιμο. Ένα μόνο μικρό καντηλάκι, δίπλα στον άρρωστο, φωτίζει αμυδρά το στενό δωμάτιο. Ο πατέρας, με κλειστά τα μάτια και πολύ κόπο, ψιθυρίζει:
 Πατέρας: Γυναίκα μου Σάρα είσαι εδώ;
 Σάρα (κλαίγοντας): Ναι, άντρα μου.
 Πατέρας: Γιε μου Ιακώβ είσαι εδώ;
 Ιακώβ (φανερά συγκινημένος): Ναι, πατέρα.
 Πατέρας: Μικρή μου θυγατέρα Ιουδίθ, είσαι εδώ;
 Ιουδίθ: (απαρηγόρητη): Ναι, πατέρα, είμαι κοντά σου.
 Πατέρας: Και εσύ στερνοπούλι μου Ααρών, είσαι εδώ:
 Ααρών (με αναφιλητά): Ναι, πατέρα.
 Πατέρας: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;;;;;;

Β' ΜΕΡΟΣ
Η οικογένεια συνειδητοποιεί αμέσως την εγκληματική αμέλεια και όλοι αποχωρούν σιγά - σιγά από το δωμάτιο. Τελευταίος φεύγει ο μικρός Ααρών που, κλείνοντας την πόρτα του δωματίου, λέει:
Ααρών: Και πού' σαι πατέρα.... Όταν αφήνεις την τελευταία σου πνοή, άφησε την προς το καντήλι, για να σβήσει. Είναι κρίμα να καίει άδικα...

Γ' ΜΕΡΟΣ
Ο πατέρας φωνάζει τον πρωτότοκο Ιακώβ και του λέει να πλησιάσει. Με τις τελευταίες δυνάμεις που του απομένουν, βγάζει από την τσέπη του ένα ρολόι και εξηγεί ότι το έχει κληρονομιά από τον προπάππου του. Ο Ιακώβ το κοιτάζει με μάτια που γυαλίζουν.
-Σ' αρέσει; ρωτά ο πατέρας.
-Ναι πατέρα!  αποκρίνεται ο Ιακώβ.
-Πόσα δίνεις;  ρωτά ο πατέρας.

Δ' ΜΕΡΟΣ
  Την άλλη μέρα του θανάτου του πατέρα, ο Ιακώβ πηγαίνει στην τοπική εφημερίδα για να βάλει την αναγγελία του θανάτου.
 Ιακώβ: Παρακαλώ, ποια είναι η μικρότερη χρέωση για μία αναγγελία θανάτου;
 Υπάλληλος: 2 δολάρια, κύριε.
 Ιακώβ: ΟΚ, γράψε λοιπόν "Αβραάμ Κοέν πέθανε".
 Υπάλληλος: Μα, κύριε, πρέπει να έχετε υπόψη σας πως με τα 2 δολάρια μπορείτε να
 γράψετε μέχρι 8 λέξεις.
Ο Ιακώβ σκέφτεται μερικά δευτερόλεπτα και λέει στον υπάλληλο:
 Ιακώβ: Ωραία, τότε γράψε "Αβραάμ Κοέν πέθανε. Πωλείται φορτηγάκι σε τιμή ευκαιρίας".

Χρήσιμα Ονόματα Ιαπώνων Ιατρών

- Δερματολόγος: Γιαφαγούρα
- Ουρολόγος: Γιαταούρα
- Παιδίατρος: Γιακλαψούρα
- Γαστρεντερολόγος (στομάχι κλπ): Γιακαούρα, Γιαγουργούρα
- Γιατρός (γενικά): ΓιαΤηνΚούρα
- Χειρουργός: Γιατσεκούρα
- Πλαστικός χειρουργός: Γιαφιγούρα
- Χειρουργός για λιποαναρρόφηση: Γιαπατσούρα
- Ορθοπεδικός: Γιακαμπούρα, Γιαμαγκούρα
- Καρδιολόγος (ραγισμένες και πληγωμένες καρδιές): Γιακαψούρα
- Οφθαλμίατρος: Γιαθολούρα
     &
    Ο συνεργάτης του Οπτικός: Γιαγιαλούρα
- Αποτοξινωτής αλκοολικών: Γιατησούρα
- Αποτοξινωτής θεριακλήδων καπνιστών: Γιαταπούρα
- Ωτορινολαρυγγολόγος (θεραπεύει τους κουφούς): Γιαβαβούρα
- Ψυχίατρος (γράφει σε όλους ηρεμιστικά-υπνωτικά): Γιαμαστούρα
- Ψυχολόγος: Γιασκοτούρα
- Λογοθεραπευτής: Γιαμουρμούρα
- Διαιτολόγος: Γιαλιγούρα
- Κομπογιαννίτης: Γιαχασούρα
- Γιατροί Χωρίς Σύνορα (που εργάζονται για τους Μαύρους στην Αφρική): Γιαμουτζούρα
- Γιατροί Του Κόσμου (στην Αφρική): Γιατασκούρα
- Γιατρός που μεταμοσχεύει τρίχες σε φαλακρούς: Γιαμαλλούρα
- Ιατροδικαστής (πυροβολισμοί, φυλακές): Γιακουμπούρα, Γιακλεισούρα
- Κτηνίατρος: Γιαγαϊδούρα
  (αν εργάζεται σε ιχθυοτροφείο: Γιατσιπούρα)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...