15 Μαρ 2010

ΕΥΠ

Σε ένα διεθνή διαγωνισμό μυστικών υπηρεσιών, στην τελική φάση προκρίνονται η CIA της Αμερικής, η MI6 της Αγγλίας και η ελληνική ΕΥΠ.
Φτάνει λοιπόν η ώρα της δοκιμασίας που θα κρίνει τον τελικό νικητή. Η επιτροπή εκφωνεί την αποστολή:
- Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στην δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η υπηρεσία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει πιό γρήγορα το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια.

Ξεκινά η CIA, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από τρεις ημέρες όλα τα στοιχεία της δείχνουν ότι: κουνέλι στο δάσος δεν υπάρχει!

Σειρά έχει τώρα η MI6. Ξεκινά την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες αλλά μετά από πέντε ημέρες κι αυτή τίποτα. Γυρνά στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα: Το ύποπτο κουνέλι δεν βρέθηκε, οι τηλεφωνικές του κλήσεις δεν κατέστη δυνατόν να υποκλαπούν. Προτείνεται η ολοσχερής καταστροφή του δάσους με ψεκασμό βενζίνης και φωτιά.

Τέλος η ώρα της ΕΥΠ. Οι πράκτορες εφορμούν στο δάσος. Δεν περνά μία ώρα και εμφανίζονται κρατώντας καταχτυπημένη και αλυσοδεμένη μια αρκούδα. Με το που την φέρνουν μπροστά στην επιτροπή, η αρκούδα πέφτιε γονατιστή και φωνάζει:
- Όχι άλλο ξύλο, όχι άλλο ξύλο... ομολογώώώ.. Ναι!!! Εγώ είμαι το κουνέλι...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...